„Biblioteka veža?! Parodyk, kuri!”: išrinkime geriausią bibliotekos reklamą

Spalio 1 dieną startavęs reklamos konkursas „Biblioteka veža?! Parodyk, kuri!” sulaukė ypatingo moksleivių dėmesio, kurie nuo pat pirmos konkurso savaitės stebino savo kūrybiškumu ir novatoriškumu pristatant bibliotekas. Su visais darbais galima susipažinti ir iki lapkričio 25 dienos balsuoti socialinio tinklo Facebook paskyroje „Biblioteka veža“.

Konkursui „Biblioteka veža?! Parodyk, kuri!“ buvo pateikta 72 bibliotekų reklamų iš įvairių Lietuvos miestų: šmaikštūs filmukai, originalūs plakatai, dainos ir pan. Šiuo metu darbų siuntimo etapas baigtas. Primename, kad reklamos konkurso darbų vertinimas susideda iš dviejų etapų. Pirmieji darbus vertina socialinio tinklo Facebook paskyros „Biblioteka veža“ vartotojai, kurie savo balsus, jiems patikusiems reklamos darbų autoriams, dar gali atiduoti iki lapkričio 25 dienos. Antrieji vertintojai - kompetentinga komisija.

Laimėtojų laukia vertingi prizai ir galimybė dalyvauti gruodžio 2 dieną vyksiančioje (ne)konferencijoje Rock&roll bibliotekininkas 2010. Pagrindinį auksinį prizą įsteigė Skaityklė.lt: tai Cybook Opus – viena mažiausių ir lengviausių elektroninių knygų skaityklių. Sidabrinį prizą dovanoja MEZON: tai mobilusis 4G internetas MEZON su išankstinio mokėjimo paslauga ir kiti papildomi prizai. Motyvacijos prizą įsteigė laikraštis „Verslo žinios“ – tai žurnalo „Iliustruotasis mokslas“ prenumerata.

Daugiau informacijos apie konkursą: http://bibliotekininkas.crowdvine.com/ arba Facebook paskyroje „Biblioteka veža“, kurios nariais kviečiami tapti visi, kurie nori įvertinti originalius moksleivių darbus.

Konkurso organizatoriai: Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Bibliotekininkystės ir informacijos mokslų institutas, Utenos A. ir M. Miškinių viešoji biblioteka, Vilniaus universiteto biblioteka, Lietuvos bibliotekininkų draugija, projektas „Bibliotekos pažangai“ ir ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas

Komentarai