Stalo žaidimų popietė bibliotekoje



Rugpjūčio pabaigai artinantis, šiltas vasaros vėjas iš daugelio jaunų galvų turbūt jau senokai išvaikė visus rūpesčius ir mokslo klausimus, užleidęs vietą nerūpestingai atostogų  nuotaikai. Kažkam dėl to galbūt liūdna, kažkam – smagu ir nekantru, bet nauji mokslo metai jau visai čia pat. Tad likus savaitei iki jų visai verta pamiklinti protą bei rankas – tai Lentvario vaikai darė susirinkę į miesto bibliotekoje vykusią stalo žaidimų popietę.


                      Maždaug dvi dešimtys susirinkusių vaikų susiskirstę į grupeles žaidė kas kam arčiau prie širdies – vieni dėliojo žodžių loto, antri mėtė kauliukus ir rungėsi dėl pirmos vietos keliaujant iki finišo žaidimo lentoje. Tiems, kurie nenustygsta vienoje vietoje, puikiai įtiko mini stalo futbolas, galvočiai kūrė strategijas šachmatų figūroms. Geros nuotaikos, gudrumo ir azarto trūkumo tikrai nejutome, be to, visi išmoko kažką naujo.
Jei pražiopsojote galimybę sudalyvauti – per daug nenusiminkite, jų dar tikrai bus, be to, galite stalo žaidimo partiją su draugu pas mus sužaisti bet kada, pasiteiravę bibliotekos darbuotojų. O kol kas linkime sėkmingos mokslo metų pradžios ir žaismingų nuotaikų!






Komentarai