LENTVARIO MIESTO BIBLIOTEKA NAUJOSE PATALPOSE


Balandžio 27 d. Lentvario miesto bibliotekoje vyko naujų patalpų atidarymo šventė.
Šventėje dalyvavo: Trakų raj. savivaldybės meras Vincas Kapočius, mero pirmoji pavaduotoja Nijolė Romaškienė, mero patarėjai Pranas Čepauskas ir Irena Kalkienė, savivaldybės administracijos direktorius Rimantas Kulys, Švietimo, kultūros, sporto ir jaunimo reikalų skyriaus vedėjas Vytas Rukšėnas, vyr. specialistė Inesa Nedzveckienė, Lentvario seniūnas Jonas Kietavičius, Trakų raj. savivaldybės viešosios bibliotekos direktorė Danguolė Banevičienė ir metodinio sk. vedėja Dalia Bagdžiuvienė, Lentvario pensininkų bendrijos ,,Bočiai“ nariai, Lentvario gyventojai.











Kviečiame savo skaitytojus į biblioteką kaip į jaukią, patrauklią erdvę. Kviečiame, kalbėtis, išgirsti kaip jūs jaučiatės, ko ieškote ir ką atrandate mūsų bibliotekų lentynose. Mes supažindinsime jus su nebūtinai naujausia literatūra, bet klasika virtusiomis knygomis, kurios skatino pasaulį jau šimtmečius juoktis, liūdėti, mylėti, atrasti ir džiaugtis.
Padėsime kiekvienam susirasti sau mieliausią, informatyviausią knygą. Padėsime nepasiklysti interneto labirintuose. Parodysime kad knygos dar gyvuoja, kad skaitymas gali būti malonus dalykas net tiems, kurie lig šiolei neskaitė.


Mūsų bibliotekoje jūs galėsite pabūti tyloje, pailsėti nuo beprotiško šių laikų bėgimo, konkurencijos, dėmesio siekimo, varginančių tikslų. Čia gali sustoti, nurimti, įsiklausyti į tvyrančią ramybę ir visai netikėtai pajusti, koks turtingas ir nuostabus yra Tavo gyvenimas.


Būkite su mumis. Būkite mūsų parama, mūsų dvasiniais rėmėjais.
Būkite mūsų draugais.

Komentarai