NAUJOS PROJEKTO ,,BIBLIOTEKOS PAŽANGAI" AKCIJOS IR KONKURSAI

1. Rašinių konkursas ,,Tavo gyvenimą pakeitė internetas?" Rugsėjo 13 d. portale ,,Delfi. lt" prasidėjo rašinių konkursas ,,Tavo gyvenimą pakeitė internetas?" Jo metu interneto vartotojus kviesime pasakoti apie tai, kaip jų ir jų pažįstamų kasdienybė, laisvalaikis, buitis pasikeitė atradus internetą bei kaip interneto naujokams sekėsi mokytis, su kokiais sunkumais jie susidūrė ir kaip juos įveikė. Geriausi rašiniai bus publikuojami portale ,,Delfi. lt", o pačios įdomiausios, originaliausios istorijos autorius bus apdovanotas bendrovės TEO LT įsteigtu prizu - mažu nešiuojamuoju kompiuteriu. Savo istorijas siųskite el. paštu info@bibliotekospazangai.lt -nuo rugsėjo 13 iki 28 d., arba atneškite į biblioteką ir mes padėsime jas išsiųsti.

2. Konkursas ,,Atvirukai iš gimtinės"
 Konkursas vyksta nuo rugsėjo 15 d. iki lapkričio 15 d. Konkurso dalyviai savo gimtajame mieste, miestelyje ar kaime fotografuoja vietas, kurias verta aplankyti - unikalius paminklus, vaizdingus gamtos kampelius, šventes, žmones ir pan. Tai, ką savo gimtinėje su pasididžiavimu rodo visiems svečiams. Konkursui skirtas nuotraukas dalyviai talpina interneto svetainėje ,,Graži tu mano" (http://www.grazitumano.lt). Galite atnešti savo nuotraukas į biblioteką ir mes padėsime jas įkelti. Vienas dalyvis į svetainę gali įkelti iki 15 atvirukų. Atvirukas turi būti pateikiamas jpg formatu nurodant vietovės ir objekto pavadinimą. Leistinas atviruko dydis ne daugiau kaip 1,5 MB. Išsamų atvirukų įdėjimo vadovą su detaliais paaiškinimais rasite svetainės skyriuje ,,Pagalba vartotojams".

3. Akcija ,,Pirmas kartas internete"
  Akcijos tikslas - rugsėjo 28 d. į bibliotekas pritraukti kuo daugiau naujų lankytojų, kuriems tai bus pirmas prisilietimas prie interneto. Šią dieną vyks tiesioginė transliacija - viktorina ,,Pirmas kartas internete". Bus apdovanotos aktyviausios bibliotekos bei teisingiausiai į viktorinos klausimus atsakęs viktorinos dalyvis.
KVIEČIAME BIBLIOTEKOS LANKYTOJUS AKTYVIAI DALYVAUTI ŠIUOSE KONKURSUOSE!
Išsamesnės informacijos galite kreiptis į biblioteką adresu Fabriko g. 2 arba telefonu 8-528-28334.

Komentarai