Lentvario miesto biblioteka – draugiška gyvūnams!

 Dažnas gyvūnų mylėtojas susiduria su problema – o ką daryti su keturkoju draugu, kai užsimanai užsukti į kavinukę, gėlių saloną ar... biblioteką? Vis daugiau ir daugiau viešų įstaigų Lietuvoje (ir pasaulyje) atveria duris augintiniams. Taigi, norime pasidžiaugti, jog Lentvario miesto gyventojai ir svečiai nuo šiol turės dar vieną vietą, kurioje yra laukiami su savo augintiniu. Tai – Lentvario miesto biblioteka, kuri prisijungė prie iniciatyvos „Draugiški gyvūnams“. Tikimės, jog ši iniciatyva padės pritraukti naujų lankytojų, ugdys visuomenės toleranciją gyvūnų atžvilgiu, suteiks galimybę į vaikams organizuojamus renginius įtraukti keturkojus, kurie „prakalbina“ net ir kukliausią vaiką. Kviečiame nepalikti savo keturkojo draugo šalti prie durų ir į Lentvario miesto biblioteką užeiti kartu. Esame draugiški gyvūnams!

Erika Jočytė

Trakų viešosios bibliotekos Lentvario filialo vyr. bibliotekininkė


Komentarai

  1. Sveiki ir Sveiki atvykę į „Spotcap Global Financial Services“, mano vardas Claudia Klein, esu skolintoja ir finansinė konsultantė. Siūlau visokias paskolų paslaugas

    Ar jums labai reikia finansinės paramos? Ar jums reikia paskolos įvairiems tikslams? jei jūsų atsakymas yra teigiamas, patarsiu susisiekti su mano įmone per | spotcapglobalservices@gmail.com | arba praneškite mums „WhatsApp“: +4915758108767 | ir turėkite paskolą savo sąskaitoje per 24 valandas, nes mes teikiame puikias paskolų paslaugas visame pasaulyje.

    Mes siūlome visų rūšių paskolų paslaugas (asmeninė paskola, verslo paskola ir daug daugiau), siūlome tiek ilgalaikes, tiek trumpalaikes paskolas, taip pat galite pasiskolinti iki 15 milijonų eurų ir mes suteikiame paskolas su mažomis palūkanomis. 3% per metus. Mano įmonė padės jums pasiekti įvairiausių tikslų naudodama įvairiausius paskolų produktus.

    Pripažįstu faktą, kad teisėtos paskolos gavimas visada buvo didžiulė problema Asmenims, turintiems finansinių problemų ir kuriems reikia jų sprendimo, daugeliui žmonių taip sunku gauti nuosavybės paskolą iš savo vietinių bankų ar kitų finansinių institucijų dėl didelė palūkanų norma, nepakankamas užstatas, skolos ir pajamų santykis, žemas kredito balas ar kitos priežastys

    Nebereikia laukimo laiko ar įtempto banko apsilankymo. Mūsų paslauga yra prieinama visą parą, be išeiginių - galite gauti paskolą ir užbaigti operacijas bet kada ir kur jums to reikia

    Teikiame 24 valandų pasaulinės klasės paskolų paslaugas. Jei turite klausimų / klausimų? - Siųsti el. Laišką į spotcapglobalservices@gmail.com | arba praneškite mums „WhatsApp“: +4915758108767 | & Iš karto gaukite atsakymą

    Jūsų šeimai, draugams ir kolegoms nereikia žinoti, kad jums trūksta pinigų, tiesiog parašykite mums ir gausite paskolą.

    Jūsų finansinė laisvė yra jūsų rankose !!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveiki, ponios ir ponai, ar jums reikia finansinės pagalbos? Aš esu Susan Benson. Esu skolintojas, taip pat finansų konsultantas.

    Ar jums reikia verslo paskolos, asmeninės paskolos, hipotekos paskolos ar paskolos, kad užbaigtumėte savo projektą? Jei jūsų atsakymas yra teigiamas, rekomenduoju susisiekti su mano įmone. Teikiame visų rūšių paskolų paslaugas, įskaitant ilgalaikes ir trumpalaikes paskolas. Norėdami gauti daugiau informacijos, rašykite mums el.

    Esame išsami finansinių paslaugų įmonė ir esame pasiryžę padėti jums įgyvendinti visus jūsų siekius. Mes specializuojamės efektyviausiai ir greičiausiai teikti struktūrinius finansinius sprendimus asmenims ir įmonėms.

    Štai keletas priežasčių, kodėl turėtumėte kreiptis į mus dėl paskolos;
    * Patogumas - galite kreiptis dėl paskolos bet kuriuo metu ir bet kur.
    * Lanksti suma - jūs nuspręsite, kiek norite pasiskolinti.
    * Greitas tiesioginis finansavimas - gaukite paskolą per 24 valandas po patvirtinimo.
    * Lanksti palūkanų norma - prieinama 3%palūkanų norma.
    * Aukštos patvirtinimo normos - turite 99,9% tikimybę gauti paskolą
    * Lankstus grąžinimas - Jūs turite pasirinkti grąžinimo datą, kas savaitę, kas mėnesį arba kasmet 1–30 metų.
    * Paprasta internetinė programa.
    * Individualus patarimas ir patirtis.
    * Jokių paslėptų mokesčių

    Nepraleiskite progos dėl finansų trūkumo. Susisiekite su mano įmone dabar, mes galime jums padėti gauti paskolą, nes padėjome daugeliui asmenų ir organizacijų, susidūrusių su finansiniais sunkumais visame pasaulyje

    Norėdami gauti daugiau informacijos apie mūsų paskolos pasiūlymą, atsiųskite mums savo paskolos prašymą per
    Paštas: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    „WhatsApp“/telegrama: +447903159998

    Tarpininkai/konsultantai/brokeriai kviečiami atvesti savo klientus ir yra 100% apsaugoti. Visiškai pasitikėdami, dirbsime kartu, kad būtų naudinga visoms dalyvaujančioms šalims.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveiki, ponios ir ponai; Ar jums reikia greitos paskolos per 24–48 valandas? Jei atsakymas yra teigiamas, patarsiu kreiptis dėl paskolos su Novelty Finance.

    Mano vardas Davina Claire, aš esu finansų maklerė ir taip pat finansų konsultantė. Pastebėjau, kad daugeliui žmonių taip sunku gauti paskolą iš bankų ar kitų finansinių institucijų dėl aukštų palūkanų, nepakankamo užstato, skolos ir pajamų santykio, žemo kredito balo ar kitų priežasčių. Noriu rekomenduoti visiems, ieškantiems paskolos, susisiekti su „Novelty Finance“ dėl paskolos su labai maža 3% palūkanų norma. Jie yra patikima paskolų bendrovė, ir jūs galite su jomis dirbti. Su jais galite susisiekti el. paštu: | noveltyfinances@gmail.com | ARBA siųskite žinutę WhatsApp telefonu +447915601531, kad gautumėte daugiau informacijos.

    NOVELTY FINANCE teikia finansavimo sprendimus. Jie siūlo visų rūšių paskolų paslaugas (asmeninė paskola, verslo paskola ir daugelis kitų). Jie siūlo lanksčias ir įvairias paskolų galimybes, įskaitant paskolas su užstatu ir be užstato, ilgalaikes ir trumpalaikes paskolas, pritaikytas jūsų finansiniams poreikiams.

    Ką gausite pateikę paraišką „Novelty Finance“:
    • Nedelsiant gauti savo lėšas po patvirtinimo.
    • Konkurencingos palūkanų normos (3% per metus)
    • Lanksčios grąžinimo sąlygos
    • Lengvas patvirtinimas, jei reikia papildomų lėšų
    • Kreiptis dėl paskolos galite bet kada ir bet kur.
    • Neskubėsite grąžinti paskolos, gausite laiko pradėti paskolos grąžinimą.
    • Jokių paslėptų mokesčių

    Kaip taikyti:
    Kreiptis dėl paskolos greita ir paprasta!
    Jei jus domina „Novelty Finance“ paskolos paraiška ir reikia daugiau informacijos apie paskolos pasiūlymą, ATSIŲSTI EL. laišką adresu (noveltyfinances@gmail.com) ARBA atsiųskite žinutę „WhatsApp“ telefonu +447915601531, kad gautumėte daugiau informacijos ir žodinių instruktažų. Taikomos sąlygos.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveiki, ar ieškote skolų konsolidavimo paskolos, paskolų be užstato, paskolų verslui, hipotekos paskolos, paskolos automobiliui, paskolos studentams, asmeninės paskolos, rizikos kapitalo ir kt! Esu privatus skolintojas, suteikiu paskolas įmonėms ir asmenims su mažomis ir pagrįstomis 2% palūkanų normomis. El. paštu: christywalton355@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą