Bibliotekoje nauja paslauga – galite žiūrėti kino filmus!




Projekto ,,Nuo knygos iki meno" dėka Lentvario miesto biblioteka įsigijo puikių filmų vaikams ir jaunimui kolekciją DVD laikmenose. Filmų fonde – įvairūs vaidybiniai, dokumentiniai Lietuvos ir pasaulio režisierių filmai, taip pat muzikiniai ir animaciniai filmai. 
Skaitykloje išsirinkę filmą, jei yra laisvų vietų prie kompiuterio, galite žiūrėti iškart, arba pasiskolinti į namus. Vietą taip pat galite rezervuoti iš anksto paskambinę telefonu 8-528-28334.
Iš lietuviškų filmų galime pasiūlyti A. Puipos ,,Nuodėmės užkalbėjimas", K. Buožytės ,,Kolekcionierė", Keistuolių teatro ,,Geltonų plytų kelias", A. Marcinkevičiūtės ,,Šokis dykumoje", G. Beinoriūtės ,,Balkonas", A. Juzėno ,,Vilniaus Getas", V. V. Landsbergio ,,Jonukas ir Grytutė", A. Grikevičiaus ,,Jausmai", J. Lapinskaitės filmai, A. Puipos ,,Dievų miškas", A. Žebriūno ,,Riešutų duona", V. Žalakevičiaus ,,Niekas nenorėjo mirti", V. Bačiulio ,,Vilius Karalius", S. Bartkaus ,,Saulės mūšis", M. Giedrio ,,Herkus Mantas", R. Vabalo ,,Skrydis per Atlantą", A. Marcinkevičiūtės ,,Nesulaužyti priesaikos", ,,Prie rugių ir prie ugnies" ir kt.
Iš vaidybinių filmų galima paminėti: ,,Džeinė Eir", ,,Broliai", ,,Vėjavaikė", ,,Čarlis ir šokolado fabrikas", ,,Kalėdų giesmė", ,,Burtininko mokinys", ,,Kelionė į žemės centrą", ,,Šokis hiphopo ritmu", ,, Žinau, kas mane nužudė", ,,Kelias", ,, 10000 metų prieš Kristų", ,,Saulėlydis", ,,Pirmoji meilė", ,,Meilėje ir kare", ,,Meistras ir Margarita", ,,Alisa stebuklų šalyje" ir kt.

Nemažai animacinių filmų vaikams: „Pepė ilgakojinė“, ,,Vėžliuko Semio nuotykiai", ,,Artūras ir Maltazaro kerštas", ,,Boltas", ,,Ledynmetis 2. Eros pabaiga", ,,Ledynmetis 3. Dinozaurų eros pradžia", ,,Rango", ,,Baubas & Co", ,,Lobių sala", ,,Sniego karalienė", ,,Pingviniuko Lolo nuotykiai", ,,Maša ir lokys", ,, Medžioklės sezonas atidarytas", ,,Bitė Maja", ,,Troliai Mumiai" ir kt.
 Maloniai kviečiame naudotis šia nauja galimybe!

Komentarai