Nacionalinė viktorina 2018



Lietuvos valstybė netrukus švęs savo šimtmetį. Šia proga portalas 15min kviečia pasitikrinti, kiek žinote apie savo gimtąjį kraštą, ir sudalyvauti Nacionalinėje viktorinoje!

Nacionalinė viktorina – tai įvairiuose Lietuvos miestuose ir miesteliuose sausio 27 d. (šeštadienį) vyksiantis žinių apie Lietuvą patikrinimo konkursas. Viktorina visur prasidės tuo pačiu metu – 13 val. 

Iš viso viktorinos dalyviai turės atsakyti į 240 klausimų, susijusių su Lietuva ir lietuviais. Klausimai bus suskirstyti į 8 temas, tokias kaip Lietuvos geografija, kultūra, istorija, sportas ir t. t.. Jie bus pateikti atspausdinti ant lapų, o atsakymus reikės pateikti raštu. 

Viktorinos trukmė – du kėliniai po vieną valandą. Kiekvieno kėlinio metu dalyviai turės atsakyti po 120 klausimų. Išsamesnes taisykles rasite adresuhttps://www.15min.lt/nacionaline-viktorina/taisykles

Renginys yra nemokamas, o dalyvauti jame gali kiekvienas norintis, bet būtina užsiregistruoti. Tai galima padaryti Nacionalinei viktorinai skirtoje 15min skiltyje: https://www.15min.lt/nacionaline-viktorina. Geriausiai pasirodžiusių viktorinos dalyvių laukia prizai.


Kviečiame lentvariečius dalyvauti NACIONALINĖJE VIKTORINOJE!
Viktorina vyks Lentvario miesto bibliotekoje, Fabriko g. 2.
Registruotis galima bibliotekoje, el. paštu r.minkeviciene@trakubiblioteka.lt arba telefonu 867146821.
Taip pat šiuo adresu https://www.15min.lt/nacionaline-viktorina/kur

Komentarai